Going through tough times!

Uopšte ne bih lagao kada bih ovom fotografijom obeležio celokupni monthly favourites, ali nekako želim da ove loše momente koji su se odigrali u prethodnom mesecu ovako kako su se odigrali sve yajedno pretvorim u jedan dobar walkthrough!

-”Kako pregurati bolest” by Filip Faust Gacić

drugs

Dakle, prvo bih hteo da se opravdam kada je u pitanju NE-postovanje, ali očigledno da me ”Više sile” definitivno u prethodnom vremenskom periodu nisu podnosile, štaviše htele su da sabotiraju moj rad, strpaju me u krevet, i ne dozvole mi da se krećem, hranim, pijem i najgore od svega… Govorim.

Da nakon uspešno razvijene upale grla u neko čudno latinsko ime koje ne umem ni da izgovorim ja sam postao jedan od onih što leže u krevetu i kukaju od bolova. Nije mi toliko bilo strašno to što neću neko vreme jesti shodno tome i smršati, niti to što neću moći da izlazim napolje i da radim kao i sav normalan svet, ne! Meni je bilo najgore to što neću moći da pričam, a tako je i bilo. Dobrih 5 dana, nisam mogao da kažem ništa sem potvrdnog MHM i odričnog A-A kroz zatvorena usta mumlajućim tonalitetom.

Bilo kako bilo situacija je takva da kada si državljanin zemlje Srbije, i kada si usijanim vrelim lancem prikačen na državno lečenje ne preostaje ti ništa no da čekaš dok kroz patnju, tugu, bol i mnogo mrzovoljnih šalteruša i sestra dođeš do onog predivnog osećaja nalik slobodi kada ponovo možeš da uživaš u čarima užurbanog života bez lekova, špriceva, hirurških makaza itd. Ovaj proces moguće je ubrzati samo ako si spreman da se boriš sa bolešću koja te napala velikim količinama prijatnih ljudi koji ti znače i koji će ti pomoći, enormne količine želje za povratkom u normalan lifestyle i bezgranične količine tečnosti pravljene od raznih čajeva voća povrća i šumećih tableta.

lemon

Limun je ključ kada je reč o čišćenju krajnika i ubijanja svega živog što ne treba da bude u vama u nekom momentu. Kako god da zvučalo, ja znam  da bez ove svete voćke ne bih mogao prevazići ni jednu upalu ičega ikada! Jesti limun i piti limun ne može biti loše, u što većim količinama i što češće!

teekane OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pored sirovog limuna u limunada formi, ili sirovog limuna do kraja, takođe sam kupovao proizvode koji su od limuna. Tako da je moje omiljeno piće prethodni mesec, a verujem i da će ostati definitivno AQUA VIVA Sport RESTART, kada je reč o ovom magičnom napitku ja moram da priznam da pored toga što sam jeo jako malo odnosno da sam imao vrlo malo snage i energije za bilo šta zahvaljujući ovome imao sam dovoljno energije da uradim sve što je moralo biti odrađeno u toku dana, pa čak i da se malo posvetim dizajnu, ovo piće nije gazirano, ima svega 16,2 kcal po 100ml proizvoda. Ima ukus limunade od limuna i grejpa što je i logično jer je i od toga pravljeno, sadrži kalijum,kalcijum,magnezijum,natrijum tako da ga preporučujem svima za svaki dan nebitno da li ste bolesni, ili se bavite sportom ili samo prosto želite da se osvežite nečim ukusnim.

Naravno tu su i čajevi raznih aroma, ali najomiljeniji ovaj mesec su mi bili TEEKANE čajevi od limuna i ”black currant” takođe od TEEKANE-a, kao i FRUCTUSOV ”Laku noć”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U nekim momentima kada bi mi bilo teško da kucam na telefon i pokazujem ljudima šta želim reći pisao sam i crtkao stvari u svoj notepad kao i kada bi mi bila prazna baterija na telefonima itd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jedna dobra stvar iz cele ove priče može da se izvuče a to je da sam uspeo malo da se posvetim dizajnu, i odradim veliki deo mog novog velikog projekta koji će ja se nadam za manje od sedam dana biti konačno gotov. Takođe najavio bih sada ovde premijerno i to da sam otvorio facebook page posebno napravljen za moje kreacije, tako da ako vas ne mrzi bacite lajk 😉 https://www.facebook.com/Faustjewellery .

Što se tiče mog through sickness and till health walkthrough-a to bi trebalo da je to, sada ću malo da se posvetim onom FASHION delu gde ću koliko toliko da kažem koju o modnim favoritima i vidimo se uskoro sa nekim novim postom 🙂 nadam se da vam ovo nije bilo dosadno i da će vam nekad ako slučajno budete u situaciji kao ja pomoći!

Sunglasses

Kada su u pitanju naočare za sunce prethodnog meseca dominirale su retro naočare sa retro oblicima, retro printevima i sve u svemu bilo je sve retro hahaha. Šalu na stranu, zaista sam nosio slične naočare sa jako malim varijacijama u boji zavisnosti od outfita i od raspoloženja, ali moram priznati da sam bio jako ponosan na moje naočare u mesecu Julu.

BOWTIES

DA! Leptir mašne nosio sam ih svuda i 24-7 kad god sam bio u prilici, zaista sam oduševljen talentom koji ovaj dečko poseduje, razne varijacije tekstura boja i printeva možete pogledati na stranici https://www.facebook.com/BowTieCollection naručite svoju omiljenu i uživajte jer zaista predivno izgledaju!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moj omiljeni sat u Julu je bio beli Michael Kors sat sa pozlaćenim detaljima koji je prelep, ako pitate mene, ja volim velike satove, a ovo je možda najveći sat koji sam ja ikada nosio a opet tako minimalistički, prefinje, a ipak muževan i dominantan.all star converse

I naravno tu su starke. Nezaobilazni modni detalj ove sezone, mada i svake druge doduše. Ovaj mesec meni su FAV-ovi bile bele i sive plitke starke. Nosio sam ih često, jako su prijatne i lagane, što i svi znaju jer ne znam da li postoji neko ko nije nikad obuo starke shodno tome dalje o njima neću.

To bi bilo to, vidimo se uskoro u novom postu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s