YMCA!

Filip Faust Gacic

Ćao svima! Kao što znate, već neko vreme nisam postovao. Razlog mog odsustva na blogu neko vreme, a i verovatno uzrok ređeg postovanja u budućnosti jeste to što sam pokrenuo svoj brend pod nazivom ”Faust Design”. U pitanju je nakit, statement nakit i scenski nakit za devojke dame i sve ostale cure i curice koje imaju stila i vole da nose kvalitetno izrađen nakit. Samim tim što sam počeo da radim ovaj novi da kažemo biznis u zanosu posvetio sam se malo više njemu, dok je blog malo trpeo, ali sve u svemu našao sam neku sredinu gde ću otprilike jednom sedmično postovati nešto tako da se nećete dosađivati!

Prethodnih dana sam imao poprilično malo slobodnog vremena, dosta novih iskustava koja su bila i više nego zanimljiva, i brdo novih poznantstava. Ono što ste verovatno primetili jeste i da su ”Uragani” ponovo sjatili Beograd, tako da polako možemo da počnemo sa Layeringom!!! WOOOHOOO! Malo po malo dodavaćemo po koji komad na sebe da bi nam bilo toplije jer svaki dan temperatura sve više i više pada.

Za moj današnji outfit bio sam u ”SMOG-u” skoro od glave pa do pete hahaha. Tačnije farmerke, majica i kaiš su komadi iz New Yorker-a (SMOG brend) za čiju je poslednju kolekciju zaštitno lice poznati bloger Mariano Di Vaio, koga verovatno svi već dobro znate i pratite. Moram da priznam da sam našao štošta dobro iz ove kolekcije, ali i veliki broj komada koji su bili na popustima iz prethodnih kolekcija u raznim buticima po mom omiljenom UŠĆE shopping centru.

Ako niste onda brzo pravac ušćce dok još ima veličina i finih komada, dok se ne rasprodaju!

Vidimo se uskoro u novom postu! 😀 Hvala na razumevanju!

Filip Faust GacićFilip Faust GacićFilip Faust GacićFilip Faust GacićFilip Faust GacićFilip Faust Gacićfilip Faust Gacić

T-shirt / New Yorker

Shirt / Terranova

Jeans / New Yorker

Converse all star

Watch / ICE watch

Sunglasses / Ray Ban

Belt / New Yorker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s